De jongerenbeweging van GroenLinks, DWARS, heeft zich begin juni gevestigd in de regio Alkmaar. De politieke partij wil jongeren meer betrekken bij de politiek door hen een platform te geven en zal daarvoor een eerste bijeenkomst houden op 26 juni in Museum Broekerveiling.

DWARS heeft als streven om groter te worden in de regio Noord-Holland Noord, vertelt de 17-jarige Alkmaarse initiatiefneemster Verena Langin. "Wij willen de grootste en actiefste politieke jongerenorganisatie van Noord-Holland Noord worden." Ze wordt bijgestaan door Roy Korbijn uit Heerhugowaard en Koen van Egmond uit Callantsoog.

De eerste bijeenkomst van de jongerenorganisatie vindt plaats in Museum Broekerveiling aan de Museumweg 2 in Broek op Langedijk. Het wordt een avond waar gediscussieerd wordt over jongeren, diversiteit en politiek. Meer informatie volgt binnenkort op de sociale mediakanalen van DWARS en GroenLinks Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 3011x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/