Zaterdag 9 en zondag 10 juni gaan elf hardlopers uit Stompetoren geld inzamelen voor de aan ALS lijdende Vincent Beukers. De groep gaat de Friese Elfstedentocht hardlopend afleggen. De tocht van 227 kilometer wordt in 24 uur afgelegd door de elf inwoners van Stompetoren.

In totaal telt de groep met twintig mensen. Vier fietsers zullen tijdens de tocht de lopers begeleiden, de overige deelnemers helpen met het eten en het vervoeren van de spullen.

De deelnemers steunen tijdens deze dag de stichting ALSopdeweg. Mensen kunnen de actie steunen door een HOOP-bierpakket ter waarde van vijftien euro te kopen. De bieren en overige donaties kunnen doorgegeven worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 4731x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/