Internationale vrouwengroep De Rekere nodigt vrouwen uit voor het Suikerfeest op zondag 1 juli in Wijkcentrum De Rekere Alkmaar. Dames die geen Ramadan hebben gedaan, maar toch graag eens een Suikerfeest mee willen maken, zijn ook van harte welkom.

Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarmee het einde van de Ramadan (vasten) wordt gevierd. Tijdens de Ramadan vasten moslims overdag om tot inkeer te komen. Na de Ramadan vieren moslims het Suikerfeest.

Dit is een uitbundig feest met veel zoete lekkernijen, zoals allerlei soorten koekjes. Moslims vieren het Suikerfeest samen met hun hele familie. Ze geven elkaar cadeaus en het is ook gebruikelijk om de armen iets te geven. ‘Zoet eten, zoet praten’ is het motto.

Het Suikerfeest in De Rekere begint om 14:30 uur en duurt tot 18:00 uur. De toegangsprijs is 3 euro per persoon. Aanmelden kan via WhatsApp bij Nezha Tekila Strok via 06-20930398 tot 28 juni.
Pin It
Bekeken: 3931x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/