Nadat Connexxion toestemming heeft gekregen om nog tien jaar lang het busvervoer te regelen in de regio heeft het bedrijf besloten om meer elektrisch te gaan rijden. In de regio's Alkmaar, Hoorn en Den Helder komen er voor het eind van het jaar 83 elektrische bussen bij.

De zogeheten 'midi-bussen' worden niet op specifieke lijnen gebruikt. Het plan is wel om de bussen zo wijd mogelijk in te zetten zodat iedereen regelmatig op een "schone manier" vervoerd kan worden. Vanaf 22 juli worden de eerste 21 bussen ingezet. Later dit jaar komen daar nog 62 bussen bij.

Dat een deel van de bussen aan vervanging toe zijn bleek eerder dit jaar toen op de Frieseweg in Alkmaar nog een bus in brand vloog en mensen onwel werden in een Connexxion-bus. Door de incidenten kwam via sociale media veel kritiek op de busmaatschappij.
Pin It
Bekeken: 2822x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/