Het Victoriefonds Lindegrachtconcert organiseert zondag 10 juli een bijzonder concert in de Grote Kerk Alkmaar en op de Lindengracht. Het eerste deel vindt plaats in de Grote Kerk en is alleen voor genodigden, maar wel via livestream op de gracht te zien. Het tweede deel vindt plaats op de gracht.

De inloop in Grote Kerk onder begeleiding van carillonmuziek van de stadsbeiaardier begint om 20:00 uur. Het eerste deel van het concert begint om 20:30 uur en bestaat uit orgelmuziek van Pieter van Dijk en Frank van Wijk, carillonspel van Christiaan Winter en zang van het vijftal Wishful Singing. Ook het koper- en slagwerkensemble uit het Nederlands Philharmonisch Orkest treedt op. Er wordt door iedereen afgesloten met een speciale (meezing)versie van het Alkmaar Stedenlied.

Om 21:15 uur volgt een wandeling naar de Lindengracht, onder begeleiding van muzikale acts. Het vrij toegankelijke tweede deel van het evenement bestaat uit carillonspel uit de kerk ondersteund door koperblazers, en uit muziek van Mike Fentross en zijn kwartet, Wishful Singing en het koperensemble. Om 22.30 uur wordt afgesloten met ‘Gute Nacht Freunde’ op het carillon van de Grote Kerk.

Kijk voor meer informatie op grote-kerkalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/