Op 3 juli buigt het Alkmaarse college zich over de plannen voor een appartementencomplex dat gebouwd moet gaan worden aan de Louise de Colignystraat, maar buurtbewoners verzetten zich tegen deze plannen en hopen dat zij de Alkmaarse partijen aan hun zijde krijgen.

Op de plek van het voormalige Trefpuntkerk wil de gemeente een complex bouwen met 24 huurappartementen verdeeld over drie woonlagen. Buurtcomité Trefpunt probeert de Alkmaarse politiek ervan te overtuigen dat het voorgenomen plan te groots is voor hun kleine straat.

De gemeente heeft inmiddels al twee woonlagen geschrapt van de aanvankelijk vijf geplande woonlagen, maar het buurtcomité is nog steeds bezorgd om de verwachte toename van de parkeerdruk en verkeersbewegingen. Deze zijn nu al te hoog, vindt het Buurtcomité. Ook het verdwijnen van het groen is een reden voor het comité om zich te verzetten tegen de nieuwbouwplannen.

Ook de winkeliers maken bezwaar. Volgens hen is er nu al een tekort aan parkeerplaatsen bij Winkelcentrum De Zwijger en met de komst van de appartementen wordt het vinden van een parkeerplek problematisch voor hun klanten.
Pin It
Bekeken: 2634x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/