Zaterdag 7 juli tussen 10:00 en 17:00 uur staat d' Oude Stad van Alkmaar compleet in het teken van bloemen en planten. Bloemen zijn weer in de mode en het oude stadsdeel gaat met de tijd mee, dus sluiten de ondernemers van de winkelstraatjes zich aan bij het thema 'Flowerpower'.

De straten Fnidsen, Hekelstraat, Visbanken en de Mient worden beschikbaar gesteld voor onder andere demonstraties, workshops en uiteraard het verkopen van bloemen en gerelateerde producten zoals kruiden, potten, zaadjes en thee.

De toegang tot de bloemen- en plantenmarkt is gratis. Er is op de markt nog plek voor de verkoop van producten. Voor meer informatie of aanmelden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/