In de nabije toekomst zal de routenavigatie van automobilisten rekening houden met de (geplande) brugopeningen, dankzij de nieuwe app RiverGuide Recreant. Provincie Noord-Holland lanceert deze app speciaal voor recreatieschippers om zo de verkeersdoorstroming op het water en op de weg te verbeteren.

Zodra de data van de app gekoppeld wordt aan de data voor navigatiesystemen hebben zowel de scheepvaart als het wegverkeer hier profijt van. De navigatiesystemen weten zo tijdig wanneer de brug open gaat, waardoor weggebruikers minder vaak voor de openstaande brug hoeven te wachten.

Met de digitale vaargids kunnen schippers niet alleen een vaarroute plannen en beschikken over alle benodigde informatie, maar ook automatisch openingsverzoeken voor bruggen versturen.

Provincie Noord-Holland werkt samen met tien andere (vaar)wegbeheerders, waaronder gemeente Alkmaar, aan het landelijke project de Blauwe Golf, waar deze app een onderdeel van is. In 2018 worden steeds meer bruggen in Noord-Holland aangesloten op deze app en uiteindelijk wordt de app in heel Nederland uitgerold.
Pin It
Bekeken: 2415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/