Willem Holleeder vermoordde Cor van Hout om diens peeskamers in Alkmaar en Amsterdam in handen te krijgen. Dit stelde het Openbaar Ministerie dinsdag, aldus het NHD, in reactie op een pleidooi dat Holleeders advocaten op 14 juni hielden. De advocaten stelden dat er geen bewijs is dat Holleeder de moord pleegde en willen dat het voorarrest van hun cliënt wordt beëindigd.

Volgens het OM is de zaak eenvoudig en duidelijk. Van Hout was goed bevriend met Holleeder en met zijn zus Sonja getrouwd, maar kort voor de moord hadden de twee een conflict. Niet veel later werd Van Hout vermoord en direct daarna joeg Holleeder op diens prostitutiepanden in Alkmaar en Amsterdam. In de erfenis van Van Hout werden de panden aan zijn 'vriend' Holleeder beloofd.

De prostitutiepanden en ook diverse casino's zijn volgens de twee zussen van Holleeder echter betaald met de 8 miljoen euro losgeld van de Heineken-ontvoering om het geld wit te wassen. Sonja was daarbij betrokken en betaalde 1,2 miljoen in een schikking.

Nadat de verklaring van de zussen wilde burgemeester Bruinooge 92 peeskamers laten sluiten. Na een langdurig proces werden alleen de 23 kamers gesloten die zeker gefinancierd waren met zwart geld van Cor van Hout.

Holleeder en zijn advocaten beweren dat andere criminelen, met verschillende motieven, verantwoordelijk waren voor de moord op Cor van Hout. De scenario's waren volgens hen al uitgestippeld. Het OM gaf na deze reactie aan niet bij andere mogelijke verdachten uit te komen.

De rechtbank doet op 28 juni uitspraak over het voorarrest van Holleeder.
Pin It
Bekeken: 3539x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/