Wooncompagnie gaat in samenwerking met de studenten van Hogeschool Inholland onderzoeken wat de meest duurzame en efficiënte manieren zijn om een grote woningvoorraad te onderhouden. Het gaat om een uitbreiding van de samenwerking via TerraTechnica, waarbij studenten van Inholland via de Wooncompagnie stages en afstudeeropdrachten uitvoeren.

Studenten gaan zich concentreren op de kansen die er liggen met het gebruik van 'Internet of Things'. Bijhouden en juist toepassen van big data kan helpen bij maatwerk-onderhoud. De manier van werken kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat materiaal pas vervangen wordt wanneer dit daadwerkelijk nodig is en niet op een gepland moment. Dit wordt mogelijk door sensoren in de muren. Ook kan energie worden bespaard door sensoren, maar dan in de isolatie.

Na de zomer zal de eerste student aan de slag gaan met het Internet of Things voor de Wooncompagnie, samen met een studente uit de bouwkunde. Het ontwerp, marktonderzoek en de financiële haalbaarheid van plannen zullen gezamenlijk doorgenomen en uitgevoerd worden.
Pin It
Bekeken: 2674x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/