De Grote Kerk is dit jaar veel in het nieuws vanwege het 500-jarig bestaan, maar het is niet de enige kerk die wat te vieren heeft. De Vrijheidskerk in de Hoef is dit jaar 50 jaar oud en viert dat in het weekend van 30 juni en 1 juli.

De kerk dient niet alleen voor religieuze bedoelingen, maar biedt ook een plek aan vluchtelingen om verhalen met elkaar te delen, kennis te maken met de Nederlandse cultuur en indien nodig psychologisch hulp te krijgen. In de kerk is ook plek voor de jeugd om bij elkaar te komen.

Zaterdag 30 juni is er in de kerk onder andere een foto-expositie te zien en wordt er gezamenlijk gegeten. Zondag 1 juli wordt het jubileumweekend afgesloten met een feestelijke kerkdienst. De Vrijheidskerk is gelegen in de Hobbemalaan 2a in Alkmaar. Meer informatie over het programma is te vinden op deze pg-alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3034x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/