Op een zonovergoten Canadaplein traden zondagmiddag de muzikale talenten van het conservatorium Haarlem en soulzangeres Shirma Rouse op tijdens Zomer op het Plein.

De studenten lieten tijdens het voorprogramma hun talent aan het Alkmaarse publiek zien en horen. Zo speelden ze muziek van onder andere Jamiroquai en Led Zeppelin. De zangeres Shirma Rouse nam het hoofdprogramma voor haar rekening en zong soultracks van Aretha Franklin, Bill Withers en Chaka Khan . Een aantal studenten speelden met Shirma Rouse mee tijdens het slotoptreden.

Het optreden van afgelopen zondag was de eerste in de reeks shows van Zomer op het plein. Elke zaterdagavond en zondagmiddag verzorgen verschillende artiesten spectaculaire optredens op het Alkmaarse Canadaplein.

Fotograaf Rob Wokke was afgelopen zondag aanwezig bij Zomer op het Plein. Zijn volledige fotoreportage is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2618x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/