De JCI Challenge die 23 juni plaats vond heeft 18.000 opgebracht voor drie lokale goede doelen. Stichting Veenhuizer Hoeven, Stichting Kanz en Stichting Coolsupport hebben ieder inmiddels 6.000 euro in ontvangst mogen nemen.

De JCI Challenge draait om mooie auto’s, passie, gezelligheid, netwerken en natuurlijk iets terug kunnen doen voor lokale goede doelen. Dit jaar gaat de opbrengst naar drie lokale goede doelen die zich inzetten voor kinderen of jongeren met een beperking. Janwillem Swart, voorzitter van de Challenge-commissie: “JCI Alkmaar wil graag bijdragen aan lokale en maatschappelijk relevante goede doelen. Met behulp van dit evenement, meerdere sponsoren, alle deelnemers en de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind hebben we dit schitterende resultaat voor deze goede doelen gerealiseerd.”

Stichting Veenhuizer Hoeven biedt begeleid paardrijden aan voor kinderen en volwassenen met een beperking in de breedste zin van het woord. De donatie gaat in een potje voor een menwagen waar een rolstoel in kan. KanZ biedt naast zorg een uniek onderwijsaanbod voor kinderen met een (meervoudige) beperking binnen een reguliere basisschool. Er wordt gespaard voor een rolstoelbus. COOLsupport organiseert Camp COOL, een coachingsweek voor jongeren met een chronische nieraandoening. Met het gekregen geld wil de stichting jongeren met een chronische ziekte opleiden.

Bijna 80 auto's stonden 23 juni aan de start van de JCI Challenge 2018. Na een heerlijk ontbijt in het Koetshuis van Duin & Kruidberg in Santpoort werden de equipes met veel spektakel uitgezwaaid voor de eerste etappe.

Het zonnetje brak door de wolken en het was aangenaam toeren het Bomencentrum in Baarn, een unieke lunchlocatie. kwamen de deelnemers met de controlekaarten onder de arm binnen. 's Middags ging de rit verder en werd ondertussen een behendigheidsproef afgelegd. Met de adrenaline nog in het bloed werd niet veel later Dok 10 in Akersloot aangedaan voor een eindfeest met heerlijk diner en een drankje op het terras aan de haven.

Vlak voor de prijsuitreiking kwam de veiling voor de goede doelen aan bod. Alle 22 prachtige kavels die waren ingebracht door betrokken bedrijven hebben de handen in de lucht gekregen en leverden maar liefst 18.000 op.
Pin It
Bekeken: 2383x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/