Alkmaar Centraal zal dinsdagavond 10 juli het Lindegrachtconcert live uitzenden via televisie, Facebook en Youtube. Het concert begint om 20:00, en dan kan live meegekeken worden met de voorstellingen in de Grote Kerk en de Lindegracht.

Het eerste concert is in twee delen verdeeld. Het concert begint in de Grote Kerk met orgelmuziek van Pieter van Dijk en Frank van Wijk, carillonspel van Christiaan Winter, het koper- en slagwerkensemble uit het Nederlands Philharonisch Orkest en zang van het vijftal Wishful Singing.

Rond 21:15 uur lopen de bezoekers samen met verschillende muzikale acts mee naar de Lindegracht waar het concert rond 22:30 uur wordt afgesloten. Tijdens deze onderbreking zal een korte documentaire te zien zijn van KunstNetTV.

Meer informatie over het concert is te vinden op grote-kerkalkmaar.nl. Alkmaar Centraal is voor Ziggo abonnees te vinden op kanaal 36 (Alkmaar Stad) en op kanaal 41 (buitengebieden). Mensen zonder Ziggo abonnement maar met een smart-TV kunnen de uitzending in HD volgen via Youtube (zoek op Alkmaar Centraal Live).
Pin It
Bekeken: 2600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/