De gasvelden van Bergen, Groet en Schermer zijn in 2024 leeggepompt. Gasbedrijf TAQA, verantwoordelijk voor de velden, zal tot die tijd het gas gedoseerd uit de grond halen.

In Groet, Bergen en Schermer wordt al sinds 1972 gas gewonnen. Vanwege de afnemende gaswinning zal het bedrijf de huidige vergunning moeten aanpassen. Het geactualiseerde winningsplan ligt nu ter inzage en iedereen kan daar een zienswijze op indienen. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat neemt vervolgens een beslissing over het plan.

Over geactualiseerde winningsplan wordt woensdag 11 juli een inloopbijeenkomst gehouden in Bergen. De bijeenkomst duurt van 17:00 tot 20:00 uur en kan bezocht worden in hotel Marijke aan de Dorpsstraat 23.
Pin It
Bekeken: 2697x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/