Woensdagnacht en donderdagnacht is de Leeghwaterbrug afgesloten. Dit keer komt dat door maaiwerkzaamheden. Om de benodigde maaiwerkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is de weg twee nachten in één richting afgesloten.

Woensdag 4 juli vanaf 21:00 uur op donderdag 5 juli en 05:00 uur is de N242 richting Heerhugowaard afgesloten vanaf de Smaragdweg tot de N508. In de nacht van donderdag 5 tot vrijdagochtend 6 juli 05:00 uur is de weg in de richting van Alkmaar tussen de N508 en de Diamantweg afgesloten.

Het verkeer kan gebruik maken van de gebruikelijke omleidingsroute via de N9. Meer informatie is te vinden op noord-holland.nl.

Momenteel is er een bouwstop van kracht en legt de aannemer de laatste hand aan tekeningen en berekeningen voor het nieuw te bouwen brugdeel. Zodra bekend is wanneer de bouwwerkzaamheden weer starten zal de provincie dit meedelen.
Pin It
Bekeken: 2555x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/