In het gemeentehuis van Alkmaar zijn er zes prijzen uitgereikt aan scholen die zich hebben ingezet om de schoolkantine zo gezond mogelijk te maken. De Gezonde Kantineschaal is een initiatief om de jeugd te laten opgroeien in een gezonde omgeving, zodat kinderen gewend raken om een gezonde leefstijl aan te nemen.

De Viaan praktijkonderwijs, VSO de Spinaker, Stedelijk Dalton College, ROC Horzion College uit Alkmaar en het PCC in Heiloo werden geprezen. Ook ondertekenden de scholen samen met GGD Hollands Noorden, het Voedingscentrum en JOGG de uitgangspunten van de schoolkantine.

Alkmaar is sinds 2013 een JOGG-gemeente, Jongeren Op Gezond Gewicht. Onder deze noemer zet de gemeente zich met haar partners in voor een gezonde leefomgeving voor de jeugd.
Pin It
Bekeken: 3473x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/