In samenwerking met het Haarlemse Orgelfestival wordt op woensdagavond 25 juli een bijzonder Zomeravondconcert gegeven. Organist Roman Summereder en toetsenist Menno van Delft bespelen zowel het Van Hagerbeer/Schnitgerorgel als het Van Covelensorgel.

De organisten spelen vierhandige muziek van Albrechtsberger en van Mozart de ‘Fantasie in f moll KV 594’. De twee orgels gaan ook in dialoog;  Menno vertolkt een ‘Frescobaldi Ricercar’ op het koororgel en Roman plaatst daar ‘Ligeti’s hommage’ aan Frescobaldi op het grote orgel tegenover.  Ook speelt het tweetal een stuk van de in Nederland nauwelijks bekende J.N. David.

Het Zomeravondconcert begint om 20:15 uur en toegang kost 8 euro.  CJP-houders en Vrienden Grote Sint Laurenskerk betalen 7 euro. Kijk voor tickets, informatie over de organisten en het volledige muziekprogramma op de website van de Grote Kerk.
Pin It
Bekeken: 2211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/