De politie was in Langedijk de eerste zes maanden van dit jaar in 89,8 procent van de spoedgevallen binnen een kwartier ter plaatse. In Alkmaar was dat in 88,7 procent van de gevallen en in Heerhugowaard in 87,6 procent van  de gevallen. Daarmee zijn agenten in Langedijk de 'snelste' binnen de 'HALstad'. Dat blijkt uit cijfers van de politie via het CBS. Bij dit soort meldingen is sprake van een levensbedreigende situatie.

Op Texel laat de politie relatief lang op zich wachten vergeleken met de rest van Noord-Holland. Daar zijn agenten in 68,9 procent van de gevallen binnen een kwartier ter plaatse. De landelijk slechtst scorende gemeente is in Groningen. In De Marne ligt het percentage op 32,7 procent.

In een groot deel van de Noord-Hollandse gemeenten ligt het percentage tussen de 80 en 90 procent. Daarmee haalt de politie haar eigen norm niet. Agenten streven ernaar om bij 90 procent van dit soort ritten binnen een kwartier ter plekke te zijn.

Dit percentage ligt landelijk al jaren op zo'n 85 procent. Het is voor agenten met name in plattelandsgemeenten moeilijk om binnen een kwartier bij een spoedmelding te zijn.
Pin It
Bekeken: 2862x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/