Het Zomeravondconcert op woensdag 5 september is anders dan normaal, want deze keer staat de wens van de luisteraar centraal. Stadsorganist Pieter van Wijk en Frank van Wijk spelen op de orgels van de Grote Kerk van Alkmaar een selectie van verzoeknummers ingediend bij de Vrienden van het Orgel.

De Alkmaarse organisten Pieter van Dijk en Frank van Wijk zullen een boeiend programma ten gehore brengen, samengesteld uit een selectie van aangevraagde nummers. Welke muziekstukken tijden dit speciale Zomerconcert te horen zijn is nog onbekend.

Het Zomeravondconcert begint om 20:15 uur. Toegang bedraagt 8 euro en voor CJP-houders en Vrienden Grote Sint Laurenskerk 7 euro. Kaartjes reserveren kan via grotekerk-alkmaar.nl. Vrienden kunnen kortingskaarten aan de deur kopen. (foto: Jan Zwart)
Pin It
Bekeken: 2324x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/