Vrijdag 31 augustus om 11:15 uur introniseert Alkmaars wethouder Pieter Dijkman vier nieuwe ambassadeurs voor het Ere-gilde Noordhollandse Kaas. Voorafgaand opent het viertal om 10:00 uur de kaasmarkt door het luiden van de bel en legt op de markt een proef van bekwaamheid af.

De nieuwe ambassadeurs zijn Melissa Choy (Delhaize, Zellik (B)), Ewald Bontje (Grozette BV, Tilburg), Sjirk van der Goot (Coop, Velp) en Wim Maassen van den Brink (Kaashandel De Brink, Deventer).

In 1990 werd in Alkmaar de Stichting Ere-gilde Noordhollandse Kaas opgericht om vakmanschap, kwaliteit en onderscheid van de Noordhollandse kaas uit te dragen. Jaarlijks worden relaties die zich verdienstelijk hebben gemaakt uitgenodigd voor toetreding. In de stichting nemen deel CONO Kaasmakers, FrieslandCampina/Zijerveld en gemeente Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2628x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/