Zaterdag 8 en zondag 9 september organiseert Crejat - de Nieuwe Academie open dagen voor iedereen die zijn of haar creativiteit beter wil leren uiten. Tevens is er een expositie te bezichtigen van leerlingen van de Alkmaarse kunstopleiding.

"Wat ik het mooiste als docent vind; mensen inspireren tot het maken van éigen' beelden", zegt Liselotte Muelink, docente Beeldende vorming. "Of dit nu is door ze te leren kijken en afbeelden zoals zij dit zien. Of door het aanleren dat je met abstracte elementen een gevoel of mening uit kan beelden. Een geluid, gevoel, lichtval of lijnenspel van gewoon iets uit het dagelijks bestaan kan al een startpunt zijn voor een beeld of schilderij. Daarna neemt jouw visie en het materiaal en techniek het over. Ze raakt op drift als ware. Op dat punt aangekomen ontstaan er unieke beelden. Kunst maken kan leiden tot nieuwe gedachtes, inzichten geven aan dat wat er al is."

Crejat verzorgt deeltijd opleidingen beeldende vorming voor beginnende en gevorderde volwassenen in een industriepand op bedrijventerrein Overdie. Crejat biedt unieke leertrajecten, een gulden middenweg tussen gevestigde academies en losse cursussen.

De open dagen duren van 12:00 tot 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op  crejat.nl.
Pin It
Bekeken: 2891x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/