Van Delft De Pepernotenfabriek opent zaterdag 1 september weer een heuse pepernotenwinkel in Alkmaar. Tijdens de 'grand opening' worden alle bezoekers getrakteerd op een pepernotenproeverij.

In de winkel van De Pepernotenfabriekworden de nieuwste trends op pepernotengebied gepresenteerd zoals de verrassende smaken Gin Tonic, appeltaart, crème brûlée en peanut butter crunch. Ook zijn natuurlijke varianten zoals glutenvrij, VOC-kruiden en roomboterpepernoten te koop. Bij elkaar zijn er wel vijftig smaken te vinden. Natuurlijk zijn er ook cadeauverpakkingen verkrijgbaar.

Vorig jaar is de winkel enthousiast ontvangen door de kaasstad. Daarom keert de winkel dit jaar terug, net als in andere grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen. De winkel aan de Laat 151 is tot en met 5 december zeven dagen per week geopend.
Pin It
Bekeken: 4830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/