De Dorpsraad Sint Pancras is van mening dat de bewoners van het dorp moeten worden geraadpleegd bij een eventuele fusie tussen Heerhugowaard en Langedijk. Gezien de ligging van Sint Pancras zou Alkmaar ook een fusiepartner kunnen zijn. De Dorpsraad heeft dit 24 augustus in een brief geschreven aan de griffies van Langedijk en Provinciale Staten.

Uit een enquête in 2015 bleek dat het grootste deel van de Pancrassers liever met Alkmaar wil fuseren dan met Heerhugowaard. Het belangrijkste echter wat naar voren kwam uit de enquête is dat het dorpskarakter niet mag veranderen en zeker niet verloren mag gaan.

Op 18 september bespreken de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard het rapport van bureau Berenschot over de haalbaarheid van de ambtelijke fusie.
Pin It
Bekeken: 3125x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/