Woensdag ontving bioscoop Vue Alkmaar de miljoenste bezoeker. De gelukkige was Sonja Hoebe. Zij werd bij haar bezoek aan de bioscoopfilm The Meg onthaald met een bos bloemen en ontving uit handen van theatermanager Tamara de Koning een cheque waarmee ze een jaar lang gratis naar de bioscoop kan.

De enthousiaste Sonja wist niet wat haar overkwam. "Wat ontzettend leuk dit! Wij gaan zelden naar de film en winnen nooit wat. Wat een verrassing!"

Bezoekers weten Vue Alkmaar sinds de opening in 2016 gelijk goed te vinden. Binnen drie weken ontving de bioscoop al de 25.000ste bezoeker en aan het einde van het openingsjaar stond de teller al op 300.000 bezoekers. In datzelfde jaar werd de bios verkozen tot beste nieuwbouw bioscoop ter wereld.
Pin It
Bekeken: 2614x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/