Harry Jonker, groenteman van beroep, gaat na vijftig jaar venten langs de deuren met pensioen. Jonker heeft nog nooit een dag verzaakt wegens ziekte. De trouwe groenteman uit Sint Pancras besloot zijn vertrek aan te kondigen door een brief aan zijn klanten te sturen. Een van zijn tevreden klanten uit Alkmaar vond het zo’n bijzonder verhaal dat hij besloot de media in te lichten.

In de brief staat dat Jonker in 1968 op 17-jarige leeftijd begon in het bedrijf van zijn vader. Ook zijn twee oudere broers werkten er destijds. Helaas kan hij geen opvolger vinden voor het bedrijf en hij trekt dan ook per 1 oktober de stekker eruit. De groenteman dankt in de brief zijn klanten voor de humor, het vertrouwen en de gezelligheid. Ook dankt hij zijn familie en vrienden voor de assistentie.
Pin It
Bekeken: 3334x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/