Afgelopen zondag vond weer de jaarlijkse Keltische middag in de Alkmaarder Hout plaats. De middag werd spectaculair en op traditionele wijze geopend door de Alkmaarse doedelzakband Arthur Troop Pipes and Drums.

Met pipers en drummers gekleed in een traditionele Schotse uniform zorgde de band er voor dat de sfeer er meteen goed in zat. Maar ook Hailander en DJ DAVE namen samene met de CRAIC Irish Dance Company het publiek mee in Keltische sferen.

De middag eindigde met een optreden van de McGonagalls. Maar het publiek kon zich natuurlijk ook vermaken op de Keltische markt met oude ambachten, een workshop Irsh Dance, kinderactiviteiten en diverse foodkramen die een passende maaltijd aanboden. Al dan niet te nuttigen met Guinness of een ander speciaal bier. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp haalde zijn kilt ook maar weer eens uit de kast en maakte een fotoreportage die te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/