Volgens een nieuwe planning van de aannemer wordt de Leeghwaterbrug in de N242 pas in september 2019 opgeleverd. Dat betekent een vertraging van een half jaar. Het opheffen van de gedeeltelijke bouwstop staat gepland in de week van 15 oktober.

Provincie Noord-Holland heeft in juli diverse maatregelen aan de aannemer opgelegd, omdat de werkzaamheden niet volgens afspraak verliepen. Er moest onder andere een nieuw herstelplan inclusief planning komen. Het nieuwe plan wordt nog aangescherpt, maar geeft de provincie voldoende aanleiding voor groen licht over een maand.

Er geldt nu een gedeeltelijke bouwstop voor het werk aan de brugfundering. Hiervoor dienen nieuwe berekeningen en tekeningen aangeleverd te leveren bij gemeente Alkmaar. De aannemer heeft inmiddels de projectorganisatie uitgebreid en de interne leiding vervangen. De provincie heeft twee specialisten toegevoegd voor een zo vlot mogelijk verloop. Ook gelden er herziene procedures en werkwijzen.

Meer informatie over het project is te krijgen bij het provinciale Servicepunt Wegen & Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis), of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkzaamheden aan Leeghwaterbrug zijn ook te volgen via noord-holland.nl/leeghwater.
Pin It
Bekeken: 4465x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/