Het ambulancepersoneel in regio Alkmaar heeft maandag niet meegedaan aan de landelijke stiptheidsacties voor een betere cao. Maar dat betekent volgens de woordvoerder die het NHD sprak niet dat acties voor de komende tijd zijn uitgesloten.

Na leerkrachten, politie, piloten, metaalwerkers en buschauffeurs staken nu de ambulancemedewerkers. Volgens de vakbond zijn de arbeidsomstandigheden al jaren ver onder de maat. FNV-bestuurder Fred Seifert zei in november 2017 nog tegen de Telegraaf „Er een structureel tekort aan collega’s en een ongezond hoge werkdruk. Er vindt een leegloop plaats bij de ambulancediensten”. In het najaar van 2015 werd al gestaakt in de Randstad, waar de werkdruk het hoogst is.

Maandag werden door heel Nederland, maar dus niet in Regio Alkmaar, stiptheidsacties gevoerd voor een hoger salaris en lagere werkdruk. Dat houdt in dat het personeel wel altijd spoedeisende hulp verleent, maar voor de rest geen stap meer zet dan de huidige cao dicteert.
Pin It
Bekeken: 2471x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/