Op maandag 21 januari wordt de eerste officiële TEDxAlkmaar gehouden in de Grote Kerk in Alkmaar. Het centrale thema 'Design your Future' wordt deze dag gekoppeld aan de zeventien doelen die de United Nations hebben gesteld op het gebied van duurzaamheid (Sustainable development).

TEDx is hét platform waar wereldwijd inspirerende lezingen worden gegeven door bekende en onbekende gastsprekers. Sprekers uit binnen-en buitenland stimuleren en inspireren met persoonlijke verhalen, nieuwe ontwikkelingen en hebben altijd een boodschap voor de maatschappij. De onderwerpen variëren van business tot wetenschap tot wereldwijde thema's.

De organisatie is druk met het samenstellen van de lijst met gastsprekers. Inmiddels hebben Ruud Veltenaar, Danielle Geel, Sterre van Boxtel en Marga Hoek al toegezegd erbij te zijn.

Meer informatie over TEDxAlkmaar is te vinden op de website. Ook kunnen hier de tickets besteld worden. Het evenement begint om 9:30 uur en een ticket kost 60 euro.

Houdt de website van TEDxAlkmaar in de gaten voor SALON #2, een gratis bijeenkomst dat als opwarmer voor de grote TEDxAlkmaar dient. SALON #2 wordt op 21 november in Alkmaar gehouden. De locatie en het tijdstip worden later bekend gemaakt. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 3820x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/