Zaterdagavond speelde DAW Heren 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen West-Friesland SG Heren 1. De gastploeg had geen antwoord op het sterke spel van de bezoekers en moest een 2-10 nederlaag incasseren.

De eerste twee kwarten gaven een redelijk gelijk beeld: DAW had moeite met kansen creëren, temeer omdat West-Friesland effectief tegen counters optrad. Er werd niet gescoord. De tegenstanders wel. Dankzij sterk zonespel en goede, gecontroleerde aanvallen werden de rustscores 0-3 en 0-6.

Daarna wist DAW zich een beetje te herpakken. De strijd ging nu gelijk op en door een paar succesvolle aanvallen aan beide zijden werd de derde periode met een stand van 2-8 afgesloten.

In het laatste kwart was er nog weinig energie over bij de DAW-mannen en de e strijd was eigenlijk ook al gestreden. De gastploeg kon nog een aantal goede aanvallen opzetten, waarvan twee eindigden in scores, zodat de de wedstrijd uiteindelijk werd afgesloten met een stand van 2-10.

Het wedstrijdverloop maakte voor DAW duidelijk dat er nog veel spelelementen te verbeteren zijn. Met volgende week DWT Heren 1 op de planning zal hier dan ook hard aan worden gewerkt. Op dit moment staan de mannen in de middenmoot van de 3e Bondsklasse B, met één keer winst en één keer verlies.
Pin It
Bekeken: 2071x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/