Zondag 18 november wordt het vierde benefiet zangkoren-optreden ten bate van Stichting Michael-Wings georganiseerd bij Partycentrum Meereboer in Oudorp. Deze keer wordt het optreden georganiseerd met de medewerking van Smartlappenkoor Wenen in Holland uit Oudorp, Lekker-zingen-koor De Vrolijke Noot uit Heemskerk en Popkoor Si Volta uit Beverwijk.

Een groot aantal bekende liederen, waarbij het publiek naar hartelust kan meezingen, zal de revue passeren en men zal ongetwijfeld genieten van het voor velen zeer herkenbare repertoire. In de pauze vindt er een loterij plaats waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van het benefietoptreden komt geheel ten goede aan Stichting Michael-Wings.

Het optreden wordt gehouden in Partycentrum Meereboer in Oudorp aan Herenweg 81. Het begint om 14:00 uur en de entree bedraagt 3,50. (foto: weneninholland.nl)
Pin It
Bekeken: 2817x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/