De jaarlijkse Nationale Kringloopdag van afgelopen zaterdag was een groot succes bij de Alkmaarse kringloopwinkel KOOK. "Ondanks dat het bij ons elke dag eigenlijk kringloopdag is was dit toch weer leuk om te doen", aldus de bedrijfsleider.

Klanten kregen speciaal voor deze dag een gratis kopje koffie of thee en een plak cake aangeboden. "Normaal kost de koffie 1 euro, maar vandaag was het helemaal gratis. En er was nog cake bij ook", vertelt hij. Daarnaast werden bezoekers ook vermaakt met muziek van een gitarist.

De klanten kwamen zaterdag niet alleen uit Alkmaar, maar vanuit het hele land naar KOOK om tweedehands spullen te kopen. Een feit waar de bedrijfsleider erg trots op is: "We kregen zelfs klanten uit Harderwijk, Lelystad en IJmuiden. Dat was leuk om mee te maken en we werken er hard voor, en alles op vrijwillige basis."

Kersverse voorzitter van KOOK, Theo Droog, kijkt zeer tevreden terug op de Kringloopdag. "Het was een leuke en geslaagde dag, daar mogen we trots op zijn als stichting. We kregen duidelijk meer klanten dan normaal, dat was fijn om te zien. Dit was volgens mij de vierde editie voor ons en het was een drukke, maar mooie dag", vertelt hij.

In februari 2019 heeft Stichting KOOK alweer een nieuw feestje te vieren. Dan bestaat de kringloopwinkel namelijk 50 jaar.
Pin It
Bekeken: 3259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/