Donderdagochtend vroeg heeft de Alkmaarse politie een 38-jarige inwoner thuis aangehouden omdat hij een nepvuurwapen in zijn bezit had en verdacht wordt van bedreiging.

Om 01:05 uur kreeg de politie melding dat er in een café in het centrum een man binnen was die bezoekers bedreigde met een vuurwapen. Toen de politie ter plaatse kwam was de man inmiddels vertrokken, maar hij kon snel getraceerd worden op zijn woonadres aan de Ravelijn. Door het raam zag de politie dat de man inderdaad een vuurwapen bij zich had. Toen hij naar buiten kwam loste de politie een waarschuwingsschot. De man reageerde echter nergens op en kon gemakkelijk door de politie worden aangehouden.

Op het bureau verklaarde de Alkmaarder dat het om een nepwapen ging. Deze was naar zijn zeggen thuis achtergebleven. Daar werd het wapen inderdaad teruggevonden. Het gaat vermoedelijk om een gasdrukwapen, een model van een echt vuurwapen.

De politie onderzoekt de zaak. Het wapen is in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 3721x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/