De Alkmaarse politie had donderdag niet zoveel moeite om een kleine wietplantage te vinden. Agenten hoefden maar op de geur in de omgeving af te gaan om bij een tuin uit te komen, met daarin een aantal grote hennepplanten. Dankzij het warme weer de afgelopen periode, waren ze tot maar liefst 2,5 meter hoog gegroeid. De planten zijn door de politie verwijderd.

Wijkagent Bas Wijnen licht de in beslagname toe onder zijn Twitterfoto:  "5 plantjes wordt gedoogd, zegt men, maar als de politie ze ontdekt, worden ze altijd vernietigd". Veel mensen weten waarschijnlijk niet dat het Nederlandse gedoogbeleid het bezit van hooguit vijf wietplanten niet legaliseert. Het is alleen zo dat je niet bestraft wordt wanneer de politie er niet meer dan vijf aantreft.
Pin It
Bekeken: 9589x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/