Vanwege de enorme aantallen mensen die op de been waren tijdens Koningsdag 2018 wil de Gemeente Alkmaar bij het volgende koningsfeest goed beslagen ten ijs komen en schakelt het Event Safety Institute in om de bezoekersbewegingen van deze dag te analyseren.

Het onderzoek start deze maand en begin 2019 worden de resultaten verwacht. Zo kunnen eventuele knelpunten aangepakt worden en kunnen de grote stromen publiek in betere banen geleid worden.

Afgelopen Koningsdag was het uitzonderlijk druk in de kaasstad. Prachtig weer, kaasmarkt, vrijmarkt, feest in de binnenstad met optredens op buitenpodia en een SLAM-evenement naast het AFAS-stadion waren de ingrediënten van deze succesvolle feestdag. Overigens verliep deze dag zonder noemenswaardige incidenten.

Het SLAM-evenement alleen al trok 30.000 bezoekers dit jaar. SLAM heeft onder bezoekers onderzoek gedaan naar de kwaliteit van dit feest. Deze werd gewaardeerd met een dikke 8.
Pin It
Bekeken: 3543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/