Op 10 november is de Dag van de Mantelzorg en worden op drie locaties in Alkmaar mantelzorgers in het zonnetje gezet. Met het thema 'Verras de mantelzorger' heeft het Mantelzorgcentrum drie verrassende programma's in petto. Mantelzorgers die ingeschreven staan bij het Mantelzorgcentrum kunnen zich voor een van de activiteiten aanmelden.

In De Rijp kunnen mantelzorgers op dinsdag 6 november even terug in de tijd gaan bij Restaurant Koffie en Lekkers. Met een vintagebus rijden zij naar het museum van de Twintigste Eeuw. Terug in het restaurant wacht hen daar een smakelijke verrassing. Deze activiteit begint om 10:30 uur en eindigt om 16:00 uur.

Op vrijdag 9 november verrast het Mantelzorgcentrum de mantelzorgers met hun eigen kracht in Wijkcentrum Daalmeer in Alkmaar. Een krachtige dag, dat wordt afgesloten met een feestelijke maaltijd. De dag begint om 15:30 uur en wordt om 19:00 uur afgesloten.

Op zaterdag 10 november worden mantelzorgers in Wijkcentrum Overdie in Alkmaar in het zonnetje gezet. Mantelzorgers doen hun werk vaak in stilte en met liefde, maar wat is de wens van de mantelzorger zelf? Een feestelijke lunch ontbreekt niet en de bijeenkomst begint om 10:30 uur en eindigt om 14:00 uur.

Meer informatie is te vinden op mantelzorgcentrum.nl. Ook kunnen mantelzorgers zich hier aanmelden. Mantelzorgers die zich niet vrij kunnen maken voor een activiteit vanwege de zorg voor een naaste, kunnen ook contact opnemen met het Mantelzorgcentrum.
Pin It
Bekeken: 2548x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/