In de herfst, als de bomen hun blad verliezen, is het in de kerk Allerzielen. Er worden mensen herdacht die verloren zijn maar meegaan in het hart. Er zijn mooie herinneringen die kracht geven, maar er is ook is verdriet en gemis, dat misschien verandert, maar wel blijft.

Op de avond van Allerzielen, vrijdag 2 november, staan de deuren van de Oud-Katholieke Kerk in Alkmaar open voor iedereen die wil binnenlopen. Misschien om een kaarsje aan te steken, misschien om gewoon een tijdje aanwezig te zijn in de stilte van de kerk.

Zondag 28 oktober om 10:00 uur wordt er in de eucharistieviering in de kerk ook Allerzielen gevierd. En ook hierbij is iedereen welkom. Om mee te vieren, een kaarsje aan te steken en de naam van een geliefde te laten noemen.

De Oud-Katholieke Kerk is te vinden aan Nassaulaan 43 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2392x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/