Om ervoor te zorgen dat er voldoende AED's beschikbaar blijven voor eerste hulpverlening, heeft de stichting Eerste Hulp Alkmaar de 66 resterende AED's gecontroleerd, verplaatst of zelfs tijdelijk buiten gebruik gesteld.

Eerder deze maand werden in een week tijd vijf AED's gestolen in Alkmaar gestolen en één apparaat werd beschadigd. Om te voorkomen dat er nog meer apparaten ontvreemd worden heeft de stichting in samenspraak met de gemeente, politie en de veiligheidsregio een plan gemaakt om de beveiliging te verbeteren.

De AED's die buiten hingen zijn, waar mogelijk, verplaatst naar inpandig. De apparaten die niet naar een inpandige plek verplaatst konden worden, zijn tijdelijk buiten gebruik gesteld. De beveiliging van alle apparaten wordt aangepast. Alle eigenaren en contactpersonen van deze Burger-AED's zijn over deze actie geïnformeerd.
Pin It
Bekeken: 2271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/