Voor de beste friet, de lekkerste kroket en de warmste glimlach van Noord-Holland moet je in Alkmaar zijn. Voor het derde achtereenvolgende jaar is Snackhouse LOBO namelijk de provinciewinnaar van de Cafetaria Top 100, zo meldt mediapartner NH Nieuws.

De cafetaria strijkt de 33ste plek in de ranglijst op. "Een prestatie van formaat", aldus de keurmeesters. Volgens hen is de snackbar "uitnodigend", is er zelfs tijdens het spitsuur een "uitstekende service" en zijn de medewerkers "goed op elkaar ingespeeld".

De alom bekende cafetaria zou mede dankzij een investering in de bezorgservice zulke hoge ogen gooien. "Bovendien is de werkplek overzichtelijk en schoon en is eigenaar Maico Visser een voorbeeld voor collega-ondernemers in de branche."

De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is een initiatief van Snackkoerier. Horecazaken kunnen zich (gratis) inschrijven. De ranking komt door middel van mystery visits en een onafhankelijke jury tot stand. De bevindingen worden een dag na het finale event toegestuurd, zodat de feedback gebruikt kan worden om de cafetaria te verbeteren.

Naast Snackhouse LOBO staan er nog vier andere Noord-Hollandse friettenten in de top 100. Dat zijn Family Kerkplein uit Heemskerk (73), Lunchroom Friethuys bij de Boer uit hetzelfde dorp (90), Family Oostzaan uit Oostzaan (99) en hekkensluiter is Foodmaster King Lao uit Aalsmeer (100).

Wie de beste snackbar-beleving van Nederland wil, moet naar het Friese Bergum. Restaria ’t Luifeltje ging er namelijk met de winst vandoor. (Foto: LOBO)
Pin It
Bekeken: 6518x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/