Naar aanleiding van diverse ongevallen op de kruising Kaarsemakersgracht met de Kanaalkade heeft OPA op in september vragen aan de wethouder gesteld. Op de kruising vinden regelmatig ongevallen plaats waarbij een bus van Connexxion is betrokken. Dinsdag heeft wederom een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een bus van Connexxion. Er was bij dit ongeval een gewonde te betreuren. Om meer helderheid te krijgen in de situatie ter plaatse heeft OPA vragen gesteld, helaas vond de wethouder het in september niet nodig om OPA te voorzien van volledige antwoorden. Daarom heeft de partij de vragen opnieuw gesteld.

OPA heeft gevraagd hoeveel ongevallen er de afgelopen twee jaar op de kruising zijn gebeurd, hoe vaak daar een bus van Connexxion bij betrokken was en of de inrichting van de weg ook een rol heeft gespeeld. Ook vraagt OPA zich af waarom het College het eerder niet nodig vond om de vragen volledig te beantwoorden.

OPA hoopt dat het College de vragen nu wel serieus wil nemen.
Pin It
Bekeken: 3153x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/