De culturele activiteiten van Dag & Dauw zijn voor iedereen vanaf 60 jaar op drie locaties in Alkmaar te bezoeken. Ook deze maand worden er weer een aantal gezellige, creatieve en bijzondere evenementen gehouden, waarbij sociale ontmoeting centraal staat. In november start ook Dag & Dauw in Oudorp. Dit is de vierde locatie waar Dag & Dauw activiteiten worden georganiseerd. De eerste bijeenkomst is daar op donderdag 22 november, een lezing over Bach Weihnachtsoratorium.

De mensen die het bedenken voor de doelgroep, zijn de doelgroep zelf. Op deze manier sluit het programma goed aan bij de wensen van senioren in Alkmaar. Er wordt aandacht besteed aan geschiedenis, actualiteiten en verschillende kunstdisciplines. De lezingen zijn erg leerzaam en bij de creatieve workshops zijn mensen vaak verrast. Het laagdrempelige karakter van de activiteiten werkt goed en meedoen is daarom altijd gezellig! Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard zorgen voor kwalitatieve workshopleiders en met de Alkmaar Pas geniet u van voordelen. Zo is er een strippenkaart waarmee u zes activiteiten op verschillende locaties kunt bezoeken voor de prijs van vijf. De activiteiten variëren van een lezing over het Kaasdragergilde tot een workshop mandala tekenen. Zo is er voor ieder wat wils.

Dag & Dauw activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Alkmaar. Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch via 0725404335. De strippenkaart is te koop bij Artiance of aan de balie op locatie. De toegang voor een activiteit bedraagt 5 euro. Een overzicht van het volledige programma staat op dagendauwagenda.nl.
Pin It
Bekeken: 2775x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/