GTP Vastgoed heeft verbaasd gereageerd op de berichtgeving rond de parkeerplaatsen bij het te ontwikkelen Hotel Schutterswei. Er zijn géén plannen voor een parkeergarage met dubbele parkeerlaag. "We hebben een gesprek gehad met Animo en daarin hebben ze die wens uitgesproken, maar niet meer dan dat. En die wens is wat ons betreft ruimtelijk en financieel onhaalbaar.", zo laat een woordvoerder weten.

De gemeente en GTP staan nog steeds achter de reeds gekozen parkeeroplossing waar al een omgevingsvergunning voor is verleend. En dat betekent dat de gymzaal in het complex zal worden gesloopt om parkeerplaatsen te kunnen realiseren. Verder wordt de bestaande parkeerplaats aan de achterzijde uitgebreid en worden de parkeerplaatsen aan de voorkant van het pand heringericht en geoptimaliseerd.
Pin It
Bekeken: 3008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/