BAS wil graag van het Alkmaarse college weten of de overstap van beweegbare paaltjes naar kentekenherkenning, om ongewenst verkeer te weren uit de oude binnenstad, goed werkt.

BAS-fractievoorzitter Willem Peters: “Wij hebben deze zomer vaak staan kijken hoe het er nu aan toe gaat bij het binnenrijden van de binnenstad. Daarbij hebben wij geconstateerd dat er toch wel veel automobilisten zijn die zonder twijfel doorrijden. Daarom wil BAS nu weten wat de ervaringen zijn met het nieuwe systeem van kentekenherkenning.”

Wat de lokale oppositiepartij vooral interesseert, is hoeveel automobilisten doorrijden en of daar 's zomers veel buitenlanders tussen zitten. Toeristen kunnen makkelijker slachtoffer worden van hun onwetendheid. Peters: “Het is interessant om te weten hoeveel mensen dit overkomt. Vooral omdat wij het geen goede reclame vinden als (buitenlandse) toeristen na thuiskomst van hun bezoek aan Alkmaar een forse prent op de deurmat vinden.”

Mocht nou blijken dat er nog veel mis gaat, zal BAS vragen om aanvullende maatregelen te treffen voor een zou duidelijk en klantvriendelijk mogelijk toegangsbeleid.
Pin It
Bekeken: 3426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/