Per 1 januari 2019 is Stichting Kinderopvang Alkmaar (SKOA) de nieuwe eigenaar van kinderopvangorganisatie Kiddies. Hiermee verstevigt SKOA haar marktaandeel fors en wordt ze de grootste aanbieder van kinderopvang in Alkmaar. Concurreren terwijl je beter kunt creëren. De merken versterken, dat is het uitgangspunt van Ernst ten Broek (directeur-bestuurder SKOA) bij de overname van Kiddies: "Met de overname van Kiddies krijgen we een sterk merk erbij. We hebben een gedeelde kijk op de pedagogische inhoud en op maatschappelijk ondernemen. Én we hebben ieder onze sterke kanten. Als we die van elkaar benutten, kunnen we de best mogelijke kinderopvang aanbieden in plaats van elkaar te beconcurreren. Want kinderopvang gaat om kinderen."

Voor Michelle van Nieuwenhoven (eigenaar van Kiddies) is de overname door SKOA de enige logische keuze: "Kiddies stond als middelgrote kinderopvangorganisatie voor de uitdaging om verder te professionaliseren. Dit lukt in een tijd met heel veel kansen en uitdagingen voor de kinderopvang beter binnen een grotere organisatie. Ik ben erg blij dat we met SKOA de juiste partner hebben gevonden. In de toekomst wil ik mij ook graag inzetten om op een ander niveau mee te denken en te bouwen aan de ontwikkelingen binnen de branche kinderopvang, bijvoorbeeld bij een branchevereniging. Door de overname heb ik de mogelijkheid om mijn ambitie vorm te geven in de toekomst. In SKOA heb ik een partner gevonden wiens visie op kinderopvang aansluit op die van mij. Natuurlijk blijf ik mij na de overname volop inzetten voor Kiddies. Ik wil ervoor zorgen dat beide organisaties optimaal kunnen profiteren van elkaars sterke kanten."

Dat er een goede samenwerking in het vooruitzicht ligt, blijkt wel uit het afgelopen anderhalf jaar. Waar dit mogelijk was, hebben SKOA en Kiddies al samengewerkt, bijvoorbeeld door het organiseren van gezamenlijke trainingen voor medewerkers van beide organisaties.

Na de overname blijven de twee organisaties bestaan met ieder een eigen identiteit: SKOA en Kiddies. Michelle van Nieuwenhoven wordt aangesteld als uitvoerend directeur van Kiddies. Ernst ten Broek blijft directeur-bestuurder bij SKOA maar wordt daarnaast eindverantwoordelijk voor Kiddies. (foto: SKOA)
Pin It
Bekeken: 2871x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/