De inschrijving voor het 25e Open Langedijker Kampioenschap Driebanden is geopend. Het toernooi zal van 12 tot en met 18 januari gespeeld worden in Café De Knip in Oudkarspel.

Afgelopen jaar kende het Open Langedijker Kampioenschap Driebanden 55 deelnemers en werd de finale gewonnen door Ad Bruin uit Waarland. Voor deze editie is een extra speeldag toegevoegd in de hoop en verwachting dat er nog meer deelnemers mee zullen doen dan voorheen. Iedereen is welkom om mee te doen. Inschrijven kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De organisatie probeert alle kampioenen uit de 25e jarige historie van het open kampioenschap op de deelnemerslijst te krijgen, maar kan helaas niet van iedereen contactgegevens achterhalen en vraagt daarbij enige hulp.
Pin It
Bekeken: 2313x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/