Het is nog maar een paar nachtjes slapen tot Sinterklaas en zijn Pieten weer aankomen in Alkmaar. De eerste aankomst is zaterdag 17 november. Natuurlijk is het de bedoeling dat iedereen op die dag zo hard mogelijk met de liedjes meezingt om de Sint en Pieten welkom te laten voelen.

Zaterdag 17 november komen Sinterklaas en de Pieten om 13:30 uur aan in de binnenstad. Samen met zijn Pieten arriveert de kindervriend per boot bij het Waagplein, waarna hij op zijn paard Amerigo een uitgebreide ronde door de stad maakt. Al om 13:00 uur zijn de eerste pieten op het Waagplein. Zij maken het gezellig met zang en dans. De optocht gaat door de Langestraat via de Koorstraat naar de Laat en de Limmerhoek, waar Sinterklaas en zijn Pieten in de bus naar winkelcentrum De Mare stappen. In De Mare komt Sinterklaas om ongeveer 15:00 uur aan. Als laatste brengt Sint rond 16:45 uur een bezoek aan het ziekenhuis, waar hij tot ongeveer 18:00 uur cadeautjes komt uitdelen.

Zondag 18 november komen ze om 12:30 uur aan in de Daalmeer/Koedijk en om 14:00 uur in De Rijp bij de Kleine dam & Grote Kerk.
Woensdag 21 november brengt het gezelschap een bezoek aan Wijkcentrum Wijkwaard, om 14:00 uur.
Zaterdag 24 november wordt een drukke dag voor de Sint. Om 12:30 uur wordt hij verwacht in de wijk Oud-Overdie, om 13:00 uur in Oudorp en tot slot om 13:30 uur in de Bergerhof.
Pin It
Bekeken: 3592x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/