Vrijdag 14 december is er een kerstwandeling langs zes verschillende locaties in Alkmaar Noord. De wandeling gaat onder andere langs een levende kerststal in de kinderboerderij. In het scoutinggebouw speelt een een gospelkwartet en in De Blije Mare is een uniek schimmenspel. In de bibliotheek vertelt een verhalenverteller een kerstverhaal. In de Rekerhout geven lichtjes de route aan. Na afloop is er een kleine kerstmarkt. 

De wandeling begint om 18:30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Deelname is gratis, maar vooraf opgeven is wel noodzakelijk en kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2120x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/