Noordwest Ziekenhuis viel maandagavond in de prijzen en mag zich het beste leerbedrijf van Nederland noemen. Tijdens Het Ambassadeursgala kwam Noordwest Ziekenhuis als beste leerbedrijf uit de bus en kreeg uit handen van minister van OCW Ingrid van Engelshoven en Ineke Dezentjé Hamming (duo-voorzitter SBB) de oorkonde uitgereikt.

Voor het mbo zijn leerbedrijven essentieel om mbo-studenten praktijkervaring op te laten doen. De jury vindt dat Noordwest Ziekenhuisgroep in 2018 zich als leerbedrijf het beste heeft ingezet om mbo-studenten op te leiden.

Het Ambassadeursgala werd voor de zeventiende keer gehouden en sluit de Dag van het mbo af. Het jaarlijks terugkerend evenement zet niet alleen mbo-studenten in de spotlight, ook de rol van het bedrijfsleven wordt nog eens aangestipt. (Foto: Ditismbo.nl)
Pin It
Bekeken: 2038x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/