Volgende week dient het hoger beroep van gemeente Alkmaar bij de Raad van State over de kwestie Victory Veste, het appartementencomplex dat projectontwikkelaar Timpaan aan de Arcadialaan wilde bouwen. Het Alkmaarse college hoopt dat de rechter in hun voordeel beslist, maar bereidt toch alvast een schikkingsvoorstel voor, voor het geval de rechter nadelig beslist.

De ideeën van Timpaan om een appartementencomplex met 56 starterswoningen te bouwen werden in eerste instantie door de gemeente enthousiast ontvangen. Timpaan ging aan de slag en investeerde over een periode van tien jaar naar eigen zeggen 2 miljoen euro voor de ontwikkeling.

Toen ontstond er rumoer. Nadat bewoners en ondernemers uit de wijk bezwaar maakten vanwege het tekort aan parkeerplaatsen in de omgeving, krabbelde de gemeente al snel terug. Timpaan wil de gemaakte kosten verhalen op de gemeente en stapte naar de rechter.

In februari werd de projectontwikkelaar door de bestuursrechter in het gelijk gesteld. De gemeente had de plannen van Timpaan niet mogen afkeuren op grond van parkeerproblemen. Hierop ging de gemeente in hoger beroep.
Pin It
Bekeken: 3126x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/